tag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post5483443207799229785..comments2024-03-05T01:20:20.006+01:00Comments on Trifàsic de Baileys: Milfulls de brandada de bacallà amb xips d'albergínia i meltrifasic de baileyshttp://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-25067813532881979112014-11-17T19:38:22.769+01:002014-11-17T19:38:22.769+01:00Doncs té bona pinta ... quan el vegi el fullejo, o...Doncs té bona pinta ... quan el vegi el fullejo, o sinó estaré alerta quan les vagis publicant tu.<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-19648837417136294442014-11-17T08:46:57.746+01:002014-11-17T08:46:57.746+01:00jijiji... l'altre dia vaig tenir aquest llibre...jijiji... l'altre dia vaig tenir aquest llibre a les mans i vaig estar a punt de comprar-lo!<br />Veient aquest plat, ja veig que l'hauré de comprar... super vistós i original!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-84614752697448404652014-11-13T17:16:11.104+01:002014-11-13T17:16:11.104+01:00segur que està boníssima aquesta recepta. M'en...segur que està boníssima aquesta recepta. M'encanta la idea de les xips. petonetsJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-50655644253598479542014-11-13T12:54:17.917+01:002014-11-13T12:54:17.917+01:00No sigo los culebrones, pero viendo la receta tend...No sigo los culebrones, pero viendo la receta tendré que hacerlo o comprarme el libro jajaja qué cosa más buena!!!!<br /><br />AbrazosJavierhttps://www.blogger.com/profile/10166282119585031426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-64141244921539345112014-11-12T12:26:42.656+01:002014-11-12T12:26:42.656+01:00buena combinacion y exito asegurado
Perobuena combinacion y exito asegurado<br />PeroMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-59122905432458478782014-11-12T11:33:57.930+01:002014-11-12T11:33:57.930+01:00Jo abans m'hi enganxava molt, també, però ara ...Jo abans m'hi enganxava molt, també, però ara miro de no posar la televisió en aquestes hores perquè no em passi!! hahaha sinó també hi estaria ben enganxada, perquè realment estan molt bé! ;) <br /><br />La recepta que ens portes pinta boníssima, així que me l'apunto, val? I de pas també m'anoto el llibre ;) <br /><br />Un petonet bonica! Cristinahttps://www.blogger.com/profile/14973885792677805443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-41642848642868499852014-11-11T18:00:43.934+01:002014-11-11T18:00:43.934+01:00Uau!!!! salivera pura, Roser!!!Uau!!!! salivera pura, Roser!!!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-38464876644283209372014-11-11T16:40:14.508+01:002014-11-11T16:40:14.508+01:00Brandada de bacallà, albergína...ja no puc demanar...Brandada de bacallà, albergína...ja no puc demanar més!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-89957354502180962712014-11-11T11:03:36.597+01:002014-11-11T11:03:36.597+01:00Delicioso y con una presentación de lujo :) ñam ña...Delicioso y con una presentación de lujo :) ñam ñam Buen día!!<br /><br />Recetas de una gatita enamoradaNikichan Zafeiry ♥♥♥ FitnomasFat.comhttps://www.blogger.com/profile/00356837434766211733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-35358409245783176682014-11-11T08:37:10.251+01:002014-11-11T08:37:10.251+01:00Buen montaje de plato, te ha quedado muy bonito y ...Buen montaje de plato, te ha quedado muy bonito y rico tiene que estar mucho, la brandada siempre está de vicio. BesitosssssCARMENhttps://www.blogger.com/profile/16852472554346519628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-59605244039682835352014-11-10T22:29:26.352+01:002014-11-10T22:29:26.352+01:00Ostres... acabo de sopar i m'has fet salivar d...Ostres... acabo de sopar i m'has fet salivar de mala manera!! aquesta tapa ha de ser més que bona, bacallà i albergínies junts... una combinació excel·lent!! i et confesso que jo també m'havia mirat totes les sèries del migdia a tv3 i ara no ho faig perquè no estic a casa, que sinó continuaria!! ;). Un petó!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-71123070852768863902014-11-10T20:23:39.388+01:002014-11-10T20:23:39.388+01:00TENIA CURIOSITAT PEL LLIBRE I VEIENT AQUESTA RECEP...TENIA CURIOSITAT PEL LLIBRE I VEIENT AQUESTA RECEPTA ENCARA EN TINC MÉS<br />MOLTS PETONETS GUAPAESTONES LLIUREShttps://www.blogger.com/profile/14840546040330416737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1658929490200313647.post-62611365097847307642014-11-10T20:18:07.833+01:002014-11-10T20:18:07.833+01:00Doncs molt bé per mirar els culebrons, ja que gràc...Doncs molt bé per mirar els culebrons, ja que gràcies a ells han aconseguit aquest llibre, jejejeje.<br />La recepta em sembla genial, me la guardo.lolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.com